gallery/calendar
gallery/living-sport-logo

Már az edzőterem puszta gondolatba kerülésekor fontos volt számunkra, hogy a gépek és felszerelések megfeleljenek elsődleges szempontjainknak: minőség, megbízhatóság és masszivitás. Így esett választásunk az amerikai gyártó, a MATRIX FITNESS gépeire.

 

A 9 cardio és 15 erősítő gépet egy 150 m2-es, világos, jól szellőző és klimatizált helyiségben helyeztük el, távol a közösségi tereinktől, hogy  nyugodtan és "bámészkodóktól" mentesen végezhessék vendégeink fizikai munkájukat. A gépek tudatos és ésszerű összeválogatásának köszönhetően minden egyes testrész és izomcsoport átmozgatására és erősítésére lehetőség adódik.

A géppark 2018. Február óta teljesít szolgálatot és kiválóan helytállnak mind szabadidős, mind professzionális szinten. Természetesen nem szeretnénk itt megállni és hátradőlni. Folyamatosan figyelembe vesszük vendégeink visszajelzéseit és igyekszünk mihamarabb pótolni hiányosságainkat és alkalmazkodni a felmerülő igényekhez.

Az edzőtermek piacán, mint új, kevés tapasztalattal rendelkező résztvevőként nem meghódítani szeretnénk azt. Célunk a lakosság minél szélesebb körben való ráébresztése a tudatos mozgásra és a rendszeres sportolás felélénkítése.