PREVENCIÓ

REHABILITÁCIÓ

CSATLAKOZZ A DIGITÁLIS FITNESS KORSZAKÁHOZ

ISMERD MEG A SINTESI-T

Irányítsd a gravitációt, eddz úgy, mint még soha! 

A SINTESI technológia alapja az elektromotorok által generált terhelés, amely az edzőtermekben használt különféle edzőgépek működését szimulálja. Segítségével a lehető legbiztonságosabb közegben, edző felügyelete és gép monitorozása alatt végezhető a rehabilitáció és preventív edzés a legkülönfélébb esetek számára is.

Robbanékonyság és dinamizmus! Az élsportolók teljesítmény maximalizása az egészséges és biztonságos fejlesztés mellett. Tapasztald meg a a vektorozási technológiát, amely lehetővé teszi a Sintesi számára, hogy szimulálja a szabad súlyok, rugalmas szalagok, evezők és sok más berendezés biselkedését.

A Sintesi forradalmi technológiáinak köszönhetően az edzések egyetlen érintéssel beállíthatók és valós idejű adatokat szolgáltat az edzés teljesítményről.

Az edzőgéphez csatlakoztatott táblagép folyamatosan, valós időben mutatja az edzés objektív adatait. Ezeket az adatokat képes tárolni és kielemezni, ezzel biztosítva az edző számára az legjobb edzésprogramok kidolgozásának feltételeit.

A Sintesi lehetővé teszi, hogy különböző terhelési profilokat válasszon, amelyek a különböző felszerelések vagy sportok edzési tapasztalatait egyetlen hangszerbe zárják.

AZ ESZKÖZ, MELY AZ EDZÉST A KÖVETKEZŐ SZINTRE EMELI

 

KÉSZEN ÁLLSZ?!